onsdag 4 februari 2009

Nu börjar det närma sig.......

Den fina skålen kommer från marimekko och finns i flera färger http://www.misshome.se/Brödkorgen kommer från stelton och finns i flera färger http://www.misshome.se/

Den jättefina tivoli radion kommer från http://www.bagarenochkocken.se/


Nu börjar det närma sig för grävning och gjutning...Redan nästa vecka kommer Rolle och börjar gräva! Det ska bli så skönt att äntligen få komma igång! Har idag varit och hämtat el-skåpet som vi fått låna gratis och det ska kopplas in i dagarna...Nu börjar vi bli lite nervösa för vad vi gett oss in på, att bygga hus nr 2 på så kort tid. Men det ska nog gå bra.....Whiiiii!
Har varit på MC Donalds med barnen idag och vi tog även en snabb vända till Jula för att kolla in lite spottar till huset, tror att vi ska ha vita spottat i taken eftersom taken kommer att vara kritvita.....Vill visa lite fina grejer som jag önskar mej till huset, önskelistan är oändligt lång och man får ju som sagt ta en sak i taget! Ha det gott!

3 kommentarer:

Belfiore sa...

Åh vad kul!
Snart är det dags!
Det är ett par gånger man undrar vad man gett sig in på...
Men kul är det.

Ha det gott!

/Maya

Johanna sa...

Åh var roligt att det kör igång snart, spännande! Kommer bli kanon fint med lamporna du valt. Vi har köpt alla spottar genom Elektroskandia, finns på Ingarvet. Vita blir helt klart snyggast.
Kram Kram

Anonym sa...

Tackar för kommentaren! vilken fin sida ni har. Jo det är mycket spännande med husbygge!! ;D Fint hus ni valt med.