torsdag 12 februari 2009

Grundarbetet är i gång.........







Nu är grundarbetet i full rulle! Kommer precis från tomten och grävis håller på att ta bort alla stubbar och gör iordning garage uppfarten! På eftermiddagen ska han gräva där hus och garage ska stå! Ett oändligt jobb måste jag säga! Kan inte riktigt förstå hur vi ska kunna få en fin plan gård med dessa stubbar och rötter, men det blir nog så fint i slutändan. Igår bestämde vi var alla brunnar till huset ska vara, vi vill ju inte ha dom på framsidan av gården så brunnarna kommer att hamna på sidan om huset! Så även det måste man tänka på! Nu blir det en stor varm kopp kaffe framför brasan! Lägger ut lite bilder och återkommer i slutet av veckan! Ha det gott!

8 kommentarer:

Johanna sa...

Åh vad roligt att ni e på G, Själv håller jag på att bli tokig, hittar inget matbord som faller mig i smaken. Blir väl att sitta å käka på golvet de närmaste halvåret.
Kramar

Johanna sa...

E du me på en tur till Ikea här framöver?

Johanna sa...

Blir nog ändå soffan från Bolia, synd dock att den e så j-vla dyr, Får väl bli Havregrynsgröt helasommaren....men den e ju snygg. Synd att MIO soffan var för stor, den var verkligen snygg. Kan väl ta en sväng till Ikea här i Mars någon dag, Åh va skoj de skulle vara.
Kramar

Vitt och Blått sa...

Spännande att ni är på G! Håller utkik efter nya bilder - kram Ewa

Belfiore sa...

Verktyg verkar vara männens prioritering i ett husbygge (inte så konstigt kanske) men jag har svårt att se tjusningen med att titta på en skruvdragare fem gånger på en dag... Freddan är typ kär i sina nya maskiner. Där ligger man i lä!

Hoppas markarbetet går bra!
Kram/m

Maria - Villa Krutbruket sa...

Detsamma, detsamma!!
Ha det bäst!
Kram

Belfiore sa...

Det kommer gå så himla fort. Snart är det isolering för er del med. Hur har det gått i veckan? Ska ut å tjuvkika imorgon om jag hinner. Freddan är lycklig över att äntligen få sätta igång!

Hoppas ni får en trevlig helg!
Kram/Maya

Anonym sa...

Åh så roligt att ni är igång! Ska följa er med spänning :)