söndag 15 februari 2009

Åter söndag.......







Söndag igen! Vilken härlig helg med massor av sol och god mat! Har varit ute en del i helgen i det fina härliga vädret. Varit till tomten flera flera vänder i helgen, tomten ligger bara typ 100 m bort så det är perfekt tills vi ska börja bygga. Helgen har varit superbra! Igår Lördag blev vi bjudna till Maria och Patrik på en jättegod middag! Måste få receptet på den goda kycklingen och den goda pannacottan, barnen var med och hade så roligt....Tackar för en trevlig kväll!! Idag söndag har vi varit till världens bästa Malin och fotograferat hela familjen Hagelin, väntar med spänning på bilderna! Tror att en del kort blev riktigt bra, lägger ut bilderna när vi fått dom. I morgon kommer grävis och gör klart det sista innan gjutningen, det är ju som sagt en hel del jobb innan man kan börja med gjutningen! Lägger upp lite bilder till veckan! Ha en trevlig söndag...

Kolla gärna in denna fina sida http://www.malinjones.se/

3 kommentarer:

Johanna sa...

Spännande att det börjar närma sig gjutning. Själv har vi listat hela huset i helgen och satt dit innerdörrar. Nu känns det som att det börjar närma sig. På Onsdag ska vi börja med att sätta upp köket,wiiiieeee!
Kramar

Anonym sa...

Härligt =)

Malin sa...

Jag skickar dig ett par exempel med mail, men du måste hjälpa mig att välja ut... Det vart över 300 bilder!!!!! Kramisen snyggo!