söndag 18 januari 2009

Härlig helg....


Då var det söndag igen och slut på denna vecka! Haft en superskön helg med frisk luft och mycket motion...Har varit ute på Runn och åkt långfärdsskridskor både lördag och söndag...Packade alla barnen i vagnar och bobbar och for ut till en ö strax utanför där vi bor! Där grillade vi och fikade och myste i friska vädret! Igår kväll blev vi bjudna till Familjen Wikblom där vi tog några goda drinkar och åt lite snacks....Himla trevligt hade vi!

Har letat efter en lampa i modellen boll men utan resultat.Tack Johanna för att du lyckades hitta den! Tänkte att den skulle passa bra i trappen upp mot övervåningen! kanonsnygg! Lampan kommer från http://www.flemingolsson.se/ är designad av Jasper Morrison
Nu blir det söndagsmys med barnen!
Ha en trevlig söndagskväll.......

6 kommentarer:

Johanna sa...

Gillade också denna lampa. Har du varit till Flemingolsson nån gång, själv var det flera år sedan så ja vet inte om dom finns kvar uppe på Ingarvet. Vi tittade också på den vita garderoben med aluminiumlister från IKEA, men den var genomskinlig man såg allt man hade i Garderoben. Har ni fått hem Garderoberna till barnens rum? Hur ligger priserna på Garderober hos Mirro?
Låter som ni haft en skön helg, själv har vi också haft det underbart. Jobbar du på Tisdag?
Kramar Johanna

Mitt vita hem sa...

Hej
Det låter helt underbart att packa ihop alla och ge sig ut och grilla korv och mysa.
Lampan var ju jättefin och termosen den måste jag också beställa. Jag har alltid velat ha en. Ha en mysig kväll.
Kram Heidi

Johanna sa...

De var jätte tråkigt med de vita garderoberna, allt syntes igenom, så vill man ju inte att det ska göra genom en garderob. Ja de blir snyggt med en liten svart färgklick i tvättstugan, bänkskivan blir ljusgrå och på golvet blir det vita klinkersplattor och vit målade väggar. Din bänkskiva du ska ha i tvättstugan är kanonsnygg, erat hus kommer bli så fint och genomtänkt. E ledig på Tisdag och jobbar till kl 14 på Onsdag, hur ser din onsdag ut?
Kramar

Maria sa...

Vilka bedårande flickor du har. Och en söt blogg. Kram M

Belfiore sa...

Snygg lampa!
Tack för tipsen! Vi har försökt att tänka till men det är så himla svårt att veta hur man kommer att röra sig i huset innan man bott där. Nu hoppas jag att det kommer att bli bra så det känns ok allting i slutändan oxå.
Hur går det för er? Det börjar ju närma sig byggstart snart!
Mvh/Maya

Johanna sa...

Slutar vid 14 på Onsdag så ja kommer gärna förbi på en kaffe om det passar er på eftermiddagen?
Kramar