fredag 9 januari 2009

Garderober till barnen......


Sitter med en kaffekopp och bloggar en sväng, Ida är i skolan och lilla Alva sover ute i vagnen i friska luften. Har varit ute i solen en stund på förmiddagen, vilket härligt väder vi har! Nu har vi iallafall bestämt garderober till barnen. Hade tänkt mej Ikea garderober till dom, men så hittade jag en broschyr som vi fått från fiskathedenvillan med skjutgarderober från http://www.mirro.se/. Snyggt och praktiskt med skjutdörrar i barnens rum som vi bygger in.....

5 kommentarer:

Belfiore sa...

Ja det är så himla kul när det händer grejjer! Vi gör åtagande 4 & 5 själva. Det känns kul att göra en del själv fast jag önskar att vi hade lite mer tid bara.

Fina garderober ni har valt. vi har oxå kikat lite på en sådan lösning men vi får se hur det blir.

När börjar ni med grunden?

/maya

Belfiore sa...

Mmm inte är det billigt att bygga direkt... men kul är det!

Det är ju rätt smidigt för er att ni bor så nära under byggtiden. Det underlättar ju en del.

Våra snickare håller på med tre hus samtidigt så vi får väl se när vi flyttar in...

Trevlig helg!
/Maya

Belfiore sa...

Tack! Det är precis sånt man vill höra så man vet att man väljer rätt!

Vad ska ni ha för lister i ert hus? Kör ni allmogelisterna eller släta lister? Eller har ni nått annat snyggt på gång?

//Maya

Belfiore sa...

Hallå där!
Vi hade tänkt släta vita lister eftersom vi har valt dom där innerdörrarna som ser ut som studio köksluckan. Men vi har fått vita allmogelisterna och dom är fina med. Kommer inte ihåg vad vi valde... Funderar bara på om det inte kommer se konstigt ut med allmogelister och "raka" dörrar. Fast jag tror ändå allmogelisterna kommer bli bra med tanke på att vi ska vitlutat furugolv och vitmålat paneltak. Vi är bara rädda för att det ska se "tillgjort" ut...

Vi ska solid vit lucka i köket, alltså den släta luckan. Grå laminatskiva (ville ha virrvarr skivan men den är lite dyr...) och raka handtag (kommer inte riktigt ihåg hur dom såg ut bara...) Alltså ett enkelt och lättstädat kök! Vi ska oxå köpa skåpen i tvättstugan på ikea. Enkla vita blir det där med.

Nu önskar jag bara att vi kunde vinna lite tid så vi kommer nån vart med det vi ska göra på huset.

Ha det gott så länge!
/maya

Belfiore sa...

Ja, det blir nog bra med allmogelister! Vi är så glada att vi kommer att ha ett så fint hus så listerna spelar mindre roll i det stora hela.

/Maya