måndag 26 januari 2009

Bruce Springsteen.....here we come


Kan inte fatta att det är sant! Har efter mycket om och men lyckats få tag i biljetter till Bruce Springsteen i Stockholm till somaren! Vilken tur vi haft! Biljetterna gick som smör i solsken och var slutsålda redan efter två timmar! Ska bli så himla roligt att åka och kolla på honom och höra favoritlåten down to the river....Alla låtar är ju så klart superbra! Har även bokat in en hotellnatt i Stockholm, bara jag och Richard! Tack snälla mamma för att du tar hand om barnen, det är guld värt. Kan vi behöva mitt i husbygget! Det ska bli hur kul som helst....

6 kommentarer:

Maria - Villa Krutbruket sa...

Åh Bruce... Vi funderade faktiskt att försöka få tag på biljetter också men som sagt det gick ju som smör i solsken..får se om man kan få tag i några i efterhand..
Allt går kalas med huset, ska ut idag och ta bilder igen... Har hänt mkt på bara några dagar =)
Javisst är det ett fint bord!!
ska ni hitta på den här veckan då?
Kram Maria

Malin sa...

Gud vad roligt för er, hoppas han kör lite gamla låtar med då och inte bara från nya CD'n som Bob Dylan gjorde när vi var och såg honom. Hur som helst så är ju Bruce nyaste skiva helt kanon med. Ni kommer att få en höjdarkväll, så bara du och Rikhard på hotell, blir ju lite honeymoon med kan man säga.

Belfiore sa...

Kul med nått sånt att se framemot! Kan behövas när man är mitt uppe i husbygget.

Vi är väldigt glada att det ordnade sig med elskåpet. Det är så många småsaker att hålla reda på hela tiden... Jag antar att det är rätt kul att göra allt igen när man verkligen kan fixa alla småsaker man glömde första gången man byggde ett hus. Med andra ord kommer ni få ett perfekt hus denna gången!

Hoppas allt går bra för er så här i sluttampen på planeringen innan allt drar igång!

Mvh/Maya

Johanna sa...

Mysigt me en liten tripp bara du och Rikard. Ses Imorgon. Kramar

Anonym sa...

Trevligt! Är inte själv ett direkt fan av Bruce men försår känslan när man har något roligt att se fram emot. Alltid trevligt att få göra något tillsammans med sin make. Vi hade själva barnvakt i helgen och var ute på Galaj...

Huset på kullen sa...

Grattis, jag hade inte heller tackat nej till en biljett. Ni kommer nog få det kanon på konserten.

Kram Linda