måndag 8 december 2008

Kakel och klinkers....


Det är ju ett tag kvar tills vi börjar att bygga vårat fina hus, men kan inte motstå att kolla runt på all inredning.... Så idag har vi varit och kollat på kakel och klinkers, var hem till Johanna och blev så förtjust i deras klinkers! Tror att vi ska ha det ljusgråa klinkerset i kök, hall, tvättstuga och eventuellt i lilla och stora badrummet! Det är inte helt bestämt ännu, men det lutar åt det!

På golven blir det ljusgrått och på väggarna i badrummena blir det vitt, rätt så stora plattor!

Hoppas att det kommer att bli fint! Vi kommer även ha lite mosaik som bryter av dom vita väggarna! Ska åka tillbaka nästa vecka och beställa en offert.......Men herregud vad jag längtar, kan inte tiden gå lite fortare så vi får börja.........................
Klinkers från http://www.konradssons.com/ även bilden lånad från konradsson

2 kommentarer:

Belfiore sa...

Hej!
Hur går det för er? Vi har oxå varit inne på grått klinker, framförallt i hallen och tvättstugan för att inte skiten ska synas så mycket. Sen är det ju ett jätte plus att det är sååå snyggt! Det ska bli så kul att se ert hus byggas! Det är ju inte så långt kvar nu.
Vi försöker att inte trilla ner från taket... i helgen skall vi göra det sista på huset å sen blir det garagetaket. Å vi hoppas att vi slipper råka ut för olyckor!
Kom förbi å kika om ni vill, vi är där hela lördagen iallafall.
Mvh/Maya

Anonym sa...

Underbart skoj med inredning =)