söndag 11 oktober 2009

Härlig minisemester i Stockholm.......

Har nästan precis kommit hem efter en helg i Stockholm, hotellnatt med en oslagbar god hotellfrukost.......Jag, Ida och Richard tog tåget till Stockholm för att Shoppa loss en aning, det enda vi inhandlade var några fina stenar och några skor......Men så skönt att bara komma iväg och umgås och vara tillsammans, gå i gamla stan och fika, äta god mat, ja bara få vara helt enkelt!! På lördagskvällen åt vi på en riktigt trevlig restaurang tillsammans med Mamma och Björn som också var i Stockholm denna helg! Tackar för en trevlig middag.......Nu är det dags för söndagsmys med mina kära.......Kramar kramar

Dom fina stenarna inhandlades på Åhlens i Stockholm.......Blir perfekta att ha på julbordet!!



5 kommentarer:

ulrika sa...

Hej! Så du hittar i sthlm nu? Tänkte på 2 som inte hittade vattenfestivalen för en herrans massa år sen "fniss" :) Kram

Anonym sa...

åh vad härligt med minisemester! Inspirerande att få sett erat bygge, vi väntar på husleverans v 48 och man blir ju nästan sjuk av längtan nu...

Johanna sa...

Mysigt med hotellweekend, Skulle också vilja ta en tur till Stockholm här framöver och bara mysa i affärer och äta gott.
Ska vi ta och planera in en fika här framöver?
Sköt om dig.
Kram Kram

Johanna sa...

Jobbar fm i början av nästa vecka, Ledig Fredag denna vecka, och Tors Fre nästa vecka. Skulle vara mysigt med en Träff.
Blev faktiskt Dunjacka från Bomerang, fast en mörkblå, den e sååå snygg och skön. (men borde kanske köpt en soffbord istället, men behövde fatiskt en ny jacka också :)

Kram Kram

Vi bygger ett Doppingen hus sa...

Hej hej
Ja vi har ett bra läge på tomten, nära till skogen och lagomt med grannar. Det finns dock en mellanstor väg ganska nära tomten. Men vi störs inte av den längre. Man vänjer sig ganska snabbt med den.

Hur går det för er?
/Gabriella