onsdag 15 april 2009

Vi går bet............

Det är inte det enklaste att lägga plåt på taket, blir näst intill gråhårig! Så i morgon kommer en plåtslagare och hjälper oss, det är ett måste om vi ska kunna lägga tegel i helgen! På lördag kommer släkt och vänner och hjälper oss och vi är så tacksamma för det! Jag och barnen får stå för mat och fika och vi hoppas på fint väder! Längtar så efter att teglet är lagt och vi får rikta in oss på att vara inne i huset så vi kan isolera och gipsa samt att få upp dom sista innerväggarna! Återkommer med bilder under helgen........Ha det gott!

5 kommentarer:

Fam.Forsbecks Hus blogg sa...

Hej! Huset ska vara färdigt v.25 så det hoppas vi på. Men känns ju som att det börjar hända saker nu iallafall nästa vecka kommer våran 2:a leverans och golv och kakel ska upp. När ska erat vara färdigt. Mvh Anna

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hallå, hallå!!

Fint ni får det!
Japp shopping är det bästa jag vet :) Synd bara att man inte har mer pengar hehe!!

Japp vi har lägenheten ute för försäljning just nu, har haft 2 stora visningar men det går lite trögt tyvärr. Kommer 2 st till som vill titta på den, hoppas på försäljning till någon av dem. Så vi inte har lgh på halsen när huset står klart..

Nu har målaren målat klart alla tak, såååå fräscht blidde de..
Och handtagen är ditsatta på köket, ska göra ett inlägg så ni får se :)
Blev så nöjd, endast en låda som jag tyckte de satt handtaget lite tokigt.. Men men inget att göra åt :) + att man är ju så himla petig ;)

Lycka till med plåten, kram kram Maria

Belfiore sa...

Hej!
Vi hämtar oss idag efter en dag på barnakuten... Polly var lite sänkt av vätskebrist pga alla magsjukor men hon mår mycket bättre nu. Så vi hoppas att detta är sista sjukan för i vår så vi kan krya på oss ordentligt!

Kan tänka mig att plåtsättandet inte är det lättaste. Det är skönt att ta in hantverkare när man verkligen behöver det så man kan fokusera på annat istället för att fastna i ett och samma moment.

Vi ska oxå beställa färg nu och ta tag i målandet så snart vi kan... Det ska bli kul att se huset i dess rätta färg! Ni skulle oxå ha vitt va?!

Spännande med nya grannar! Hoppas det är någon kul! Man kanske kan luska lite å se om nån vet...

Kramar/maya

Johanna sa...

Vändningen kommer snart, Bara sommaren kommer och det blir lite värme kommer allt att gå smidigare.
Lycka till med takläggningen i helgen.
Kramar

johanna sa...

jag saknar er, jag kommee gärna över på en kaffe snart igen. skicka ett sms när du är ledig någon dag vettja! kram kram