lördag 14 november 2009

Lördagsgott........

I dag när vi skulle åka och handla blev vi så sugna på grillat, var ett tag sedan vi grillade.....Så gasoltuben åkte fram från garaget trots att regnet öste ner, men vad gör väl det! Mumma så gott det var med grillad fläskfile och hasselbackspotatis och goda kalla såser! Till efterrätt blev det citronkräm med nötcrisp och granatäpplen, så gott!! Tack Maria för tipset........
Vill visa den fina tavlan som jag satt upp i hallen, tyget kommer från Ikea och blev klockren i hallen.....Tycker att färgerna var så fina och passar in i huset......Kom precis på att det är riktigt roligt att blogga, haft en bloggtorka ett tag men börjar få lite inspiration igen!!! Ha nu en riktigt skön lördag kväll........KRAMAR



5 kommentarer:

Drömvillan 2009 sa...

Hej!!
Ja, jag är glad att det blev vitt tillslut... =)
Ååhhh så himla skönt för er! Det är ni värda efter byggsvängen!
Vi åkte runt lite på phuket, nästa gång ska vi nog resa runt lite mer. Men det finns så himla mycket att se att man hinner inte allt på en semester!
Hoppas allt är bra!?
Kram
Anna

Annelie sa...

Vilket fint hus ni bygger! Och efterrätten såg supersmarrig ut!

Johanna sa...

Den efterrätten såg smarrig ut, har det blivit ett besök till Ikea också? Tyget var snyggt, roligt med en liten "färgklick".
Hur ser din vecka ut? Skulle gärna ta en fika på stan, e ledig Onsdag och Torsdag.
Kram Kram

Klipphöjden3 sa...

Ni har det verkligen jättefint! Panelen i ryggåstaket är också vit, stämmer det? Lasyr eller "täckande"färg? Är lite nyfiken. Ska snart till att måla vår.

Veronica

Johanna sa...

Nu tänkte jag köra igång med lite bloggande igen. Hoppas du hånger på med några inlägg också.
Visst har vi fått det härligt med lite snö och Kyla, MYYYS!
Kram Kram